Da li ste bar jednom razmisljali o tome da li je moguce zaradjivati i do spavate? Da li je to uopste moguce?

Da, moguce je, jos je i potpuno besplatno!

Moguce je preko pasivne zarade, tj. kada nesto radi za vas cak i dok spavate.


U pitanju je kriptovaluta Pi


Radi se o kriptovaluti Pi, to je ista valuta kao i bitcoin. 
Trenutno se ova valuta jos uvek ne moze promeniti u menjacnici ili bilo gde drugde, tek kad dodje u 3. fazu (trenutno je 2. faza) ce izaci na trziste i tada ce moci da se monetizuje.


Valuta je nova i potpuno je besplatno da se pridruzite.



Neka procena je da ce valuta izaci na trziste za oko godinu dana, a sve sto zaradite do tada je vase i mozete ili cuvati to ili zameniti za novac tada, tako da je bolje sto pre da se priključite u to. 


Ukoliko ste zainteresovani, skinite aplikaciju Pi network na telefonu. Aplikaciju skidate sa Play prodavnice na svom telefonu.
Nakon sto skinete aplikaciju, trebate se registrovati, a prilikom otvaranja naloga, kao invitation code ukucajte boriss98.


Sta je vas zadak? Kako da aplikacija radi za vas?

- Kada napravite nalog i udjete u aplikaciju videcete jedno dugme, lici na crtez munje. Vas zadatak je da na svaka 24h udjete u aplikaciju i pritisnete to dugme (tada aplikacija pocinje da 'kopa') i bukvalno je to jedini posao koji radite!! 


Mala napomena za korisnike iz Srbije; prilikom registracije, ako ste iz Srbije, izaberite opciju registracije preko facebook-a, jer trenutno registracija preko mobilnog telefona nije dostupna za Srbiju, za ostale zemlje je cini mi se moguca i registracija preko telefona.


Pogledajte i drugi način zarade onlajn.

Коментари

Популарни постови са овог блога

3 za 3